6.11.2021

Vinkkejä isälle isältä isänpäivään
Isänpäivälahja lapselta on niin erityinen juttu, että ainakin omat kaappini ovat edelleen täynnä erilaisia maalattuja kiviä ja itsetehtyjä kortteja parrakkaasta iskästä, vaikka lapset ovatkin jo kasvaneet isoiksi. Olen myös iloinen siitä miten kirja on vakiintunut perinteiseksi isänpäivälahjaksi, vaikka se miehille markkinoitu valikoima onkin usein ollut melko suppea. 

Sisältää mainoslinkkejä!
Laadin taas isille räätälöidyn listan, jossa on jotain perinteistä ja jotain ei niin perinteistä vinkkiä isänpäivään. Isän käsitteeseen mahtuu monenlaista ihmistä ja me isät tosiaan haluamme lukea muutakin kuin urheilijoiden elämäkertoja tai jälleen yhtä kirjaa talvisodasta. Linkit johtavat Adlibrikseen.

Ensinnäkin ääni- ja e-kirjat ovat monen tuntemani isän mieleen ja tässä muutama palvelu, josta voi hommata lukemista ja kuuntelemista lahjaksi:

Joo, heti alkuun perinteinen idea, mutta: pizzaa.1 kommentti:

  1. Mainio valikoima. Itsellä ei lapsia ole mutta sopivan ikäisenä samaistun silti kohderyhmään, ja onhan tuolla useita teoksia joita kelpaisivat lahjakirjoiksi (ja pari joista saantihymy olisi ehkä vähän väkinäisempää).

    VastaaPoista