29.9.2018

Helsingin sarjakuvafestivaalit 2018 - kuviaHelsingin sarjakuvafestivaalit 2018 järjestettiin syyskuussa Helsingin Suvilahdessa ja kävin tutkailemassa tarjontaa. Tällä kertaa annan enemmän kuvien puhua puolestaan siitä millainen tunnelma paikan päällä oli.

Kaunis, kaunis Kattilahalli oli täydellinen paikka festareille.Festareilla kuultiin lukuisia puheenvuoroja ja toivoin niin, että olisin ehtinyt kuulemaan niistä useampia.Koin suuren tragedian unohtaessani sarjisvihkoni kotiin, enkä siis voinut ostella keräilemiäni populaareja sarjoja, mutta Zine Festin puolelta löytyi PALJON mielenkiintoista.


Tapasin sarjakuvataiteilja Brocin ja kuulin tältä olevan tulossa jotain mielenkiintoista ulos myöhemmin. Kuvassa näkyvä Varpaat onkin ollut Lukupinossa jo täällä.
Iso kiitos Sarjakuvafestivaalien järjestäjille! Tämä on hieno perinne ja on jopa vähän liikuttavaa nähdä kaikkia sarjisten ystäviä näin kaikki ihmiset hyväksyvässä ilmapiirissä. Se on näissä festareissa erityisen onnistunutta.


Lisää infoa Sarjisfestareista löydät näiden sivuilta täältä.


Voit seurata minua näissä nuorisolaisten medioissa:
1 kommentti:

  1. Olisi hienoa päästä joskus sarjakuvamessuille Helsinkiin tai Tampereelle!
    Kirjakaupoissa on tarjolla tosi vähän muuta kuin nimekkäimpiä sarjakuvia, joten messuilta löytäisi varmasti hyviä lukuvinkkejä ja mielenkiintoisia tekijöitä.

    Hienon näköinen miljöö näillä messuilla!

    VastaaPoista