14.11.2017

Äänestä Finlandia-ehdokkaista yleisösuosikkiaFinlandia-palkinnot jaetaan kuun lopussa ja Lukupino on mukana Finlandia-lähettiläänä. Ennen kuin Matti Rönkä, Anna Puu ja Elisabeth Rehn tekevät ehdokkaista lopullisia päätöksiä on kuitenkin taas yleisöäänestyksen aika. Samalla on mahdollisuus voittaa 500 euron lahjakortti.

Finlandia-ehdokkaat ovat valittu ja diktaattorien lisäksi myös suuri yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa. Voit valita yhden ehdokkaan jokaisesta kategoriasta. Äänestys on avoinna 26.11.2017 asti.

Klikkaa äänestys auki tästä!


Finlandia-ehdokkaat löytyvät Lukupinosta lasten- ja nuortenkirjallisuudesta ja tietokirjallisuuden osalta täältä ja Kaunokirjallisuuden osalta täältä. Jos haluat seurata mitä kaikkea Finlandia-palkintojen suhteen tapahtuu, niin seuraa Lukupinoa myös FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Itse en vielä halua heittää veikkauksiani ta toiveitani julki, mutta kyllä sieltä muutama selkeä suosikki on lukiessa noussut. Henkilökohtaisesti minua kiinnostaa tämän äänestyksen tulos yhtä paljon kuin varsinainen Finlandia-gaalakin. Erityisesti se miten diktaattorien ja "kansan syvien rivien" ääni menee yhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti