4.10.2016

Mun kirjasto
Mun kirjasto on Porvoon pääkirjasto. Mikä sun on? Kerro se tagilla #munkirjasto sosiaaliseen mediaan ja osoita vähän kirjastorakkautta. Voit myös laittaa vaikka Instagramiin ja Twitteriin kuvan kirjastostasi.

Kirjastot ovat niitä tärkeimpiä yhdenvertaisuuden linnakkeita, jotka ovat kaikille avoimia paikkoja ihan vain hengailla. Mihin muuhun julkiseen tilaan sitä voi istahtaa lukemaan omana itsenään ilman, että on vaikka opiskelija tai kuluttaja?


Toivon kirjastojen säilyvän juuri tällaisina tiloina ja edelleen pyydän päättäjiä pitämään näppinsä erossa mun kirjastosta. Itsestäänselvyytänä niitä ei kannata pitää!

Mun kirjastossa opin arvostamaan kirjoja. Opin etsimään tietoa jo ennen googlea ja opin, että joskus kannattaa harhailla ihan tuntemattomille hyllyille. Kiitoksia siis ihan kaikille Porvoon kirjastoille. Kiitoksia myös Helsingin, Vantaan, Jyväskylän ja muiden kaupunkien kirjastoille, joissa olen päässyt aikaani viettämään.


Anna kirjastorakkautta, kerro mitä kirjasto on sulle antanut ja jaa se kaikkien kanssa:

#MUNKIRJASTO

Tää on mun kirjasto:


3 kommenttia:

 1. Hei, tämä on hyvä idea! Toivottavasti leviää! Olitko sinä mukana Kirjabloggaajat kirjastojen puolesta -tempauksessa? Minä järjestin sellaisen vuosi sitten. Voisin käyttää samaa kuvaa kuin tuolloin ja laittaa twitteriin.

  VastaaPoista
 2. Muistan. En ottanut silloin kirjastoselfietä keski-ikäistyvän naamani johdosta, mutta oli tosi kiva nähdä muiden kirjastoja.

  VastaaPoista
 3. Loistava idea, ja voisinkin lähteä tähän mukaan Instassa.

  Ja oi että, Porvoon kirjasto! <3 Tuossa uudessa (joka ei siis oikeasti enää edes ole varsinaisesti uusi :D ) en olekaan koskaan käynyt, mutta kun elin Porvoossa koko lapsuuteni ja nuoruuteni, asuin käytännössä Porvoon vanhassa kirjastossa Mannerheiminkadulla ja jonkin verran myös silloisessa Porvoon maalaiskunnan kirjastossa (joka sijaitsi Rihkamatorin laidalla). Lisäksi meidän kylässämme sijaitsi pieni sivukirjasto, joka toimii vielä tänäkin päivänä. Kirjastoille olen kiitollinen paljosta, ja niiden ansiosta olen pitkälti se ihminen, joka nykypäivänä olen. Miljoonia luettuja sivuja, tuhansia tarinoita, ammattiin valmistumiseen tarvittuja oppikirjoja, sivistystä, kasvatusta, kovien kansien väleissä vertaistukea elämän vastatuuleen... Paljosta tästä olisin jäänyt paitsi, jos kaikki elämässä luettu olisi pitänyt aina itse ostaa. <3 <3

  Hieno ja tärkeä postaus, kiitos!

  VastaaPoista