29.12.2021

Kirjavinkkejä Adlibriksen talvialeen


Klikkaa täältä Adlibriksen talvialeen. Jos on jokin kirjankinta jäänyt kaivelemaan tai kaipaat uutta lukemista, niin nyt on se aika. 

Keräsin alle muutaman kirjavinkin ja Adlibriksen sivuilla tosiaan useita kirjoja jopa -70 %. Talviale on voimassa 2.2.2022 saakka. Kaikki linkit johtavat Adlibriksen sivuille.






-65 %

"Kirja esittelee rohtokasvien historiaa ja käyttöä kansanlääkinnässä, yrttien keräämistä ja niiden valmistamista rohdoiksi, ja siitä löytyy perustiedot yleisimmin käytetyistä rohtokasveista, niiden vaikuttavat aineet ja käyttötavat rohtoina."







-56 %

"Kulttiklassikon odotettu näköispainos!Kuumeisesti odotettu näköispainos 1980-luvun lapsia ja herkkiä aikuisiakin kauhistuttaneesta kulttiklassikosta. Juuri sellaisena kuin et sitä uskaltanut lukea!Noidan käsikirja viihdytti ja piinasi kokonaisia sukupolvia viime vuosituhannen lopulla. Noidista, vampyyreista, ihmissusista ja muista oudoista voimista kertova opas kurkistaa pitkälle hämärän tuolle puolen. Miten ihmissudeksi tullaan? Kuinka suojaudutaan vampyyreilta? Miten tunnistaa erilaiset aavelajit? Nämä ja lukuisat muut selkäpiitä karmivat vinkit opastavat taitavaksi noitatutkijaksi."







-38 %

"Mutta etkö muka toisinaan, vielä selkiytymättöminä intervalleina, herää, havahdu, kuin sukelluksista, suussa outo kumimainen maku? Eikö huone mistä heräät näytä aina ventovieraalta, loimuavan valkoiselta, ja sinä harot itseäsi hereille saostuneen valon seasta, kuin verhoihin takertuneena, ja ajattelet, että oudolla maulla suussa on jotain tekemistä tämän kaiken kanssa, suolaisen kumin maulla."






-53 %

"Suureen suosioon yltäneessä teoksessaan Lyhyt historia lähes kaikesta Bill Bryson kuvasi tieteen saavutuksia tavalla, jota aivan jokaisen oli helppo ymmärtää. Nyt Bryson kohdistaa katseensa ihmiskehoon. Mistä me koostumme, mikä saa jalkamme nousemaan, sydämemme pumppaamaan verta ja aivomme ymmärtämään niin iloa kuin surua? Entä millä keinoin ihmiskeho suojaa ja parantaa itseään? Uskomattomien faktojen ja hauskojen esimerkkien avulla Bryson selvittää lukijalle tätä oman elämämme suurinta mysteeriä."





Mikä liberalismia vaivaa?

-47 %

"Mitä on tapahtunut? Äärioikeisto sulkee rajoja, talouskasvu lähenee nollaa Euroopassa, ilmastokriisi haastaa yhteiskuntajärjestelmän ja ajatuksen edistyksestä, aivotiede ja algoritmit murentavat ihmiskuvaa. Liberalistinen kapitalismi on hallinnut länsimaissa vuosikymmenet, mutta nyt se on kriisissä. Se ei kyennytkään takaamaan työllisyyttä ja talouskasvua, ja elinajanodote on kääntynyt jopa laskuun. Mistä on kysymys ja mitä voi olla odotettavissa tulevaisuudessa?"






-47 %

Tästä hienosta Helmi Kajasteen teoksesta lisää Lukupinossa täällä.






-60 %

"Tanssi tanssi tanssi on Suuren lammasseikkailun itsenäinen jatko-osa, jossa ravintola-arvioita kirjoittava yksinäinen, eronnut kertoja lähtee kirjoistuskeikalle lumiseen Sapporoon. Siellä hän päätyy etsimään pientä hotellia, jossa muinoin tapasi Kikin, herkkäkorvaisen escort-tytön. Seuraa seikkailu täynnä erikoislaatuisia hahmoja, lipeämisiä todellisuudesta toisiin maailmoihin, rikoksia ja lakonista huumoria - Murakamia parhaimmillaan!"










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti