28.11.2019

Black Friday kirjatarjouksia


Black Friday on päivä, jolloin kannustetaan ostamaan yhä enemmän tavaraa, jotta tuotantoa voitaisiin edelleen kasvattaa ja nostaa kapitalismi siihen rumaan loppuun, joka väistämättä on edessä. Miksi siis haluan vinkata halvoista ostoksista?

Toivoisin, että ihmiset eivät lisäisi kulutusta Black Fridayn vuoksi. Jos kuitenkin jonkun budjetti on tiukka, niin tätä ei tulisi syyllistää ostostensa kohdistamisesta juuri alennusmyynteihin. Ne saattavat olla niitä ainoita hetkiä kun on varaa ostaa uudet talvikengät tai vaikka (kuten itse aion ehdottaa) hieman kirjoja.

Nettishoppailun sijasta myös käytettyjä kirjoja löytyy esimerkiksi kierrätyskeskuksista tosi hienosti. Kirjallahan ei ole parasta ennen -päivämäärää!
Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Tai kallista. Tai useinkaan yhtään mitään.

Black Fridayn tarjouksista löytyy iso lista kirjoja, joita haluan suositella. Linkit menevät Adlibrikseen ja ovat mainoslinkkejä. Mukana on mielenkiintoisia uutuuksia ja täsmäsuosituksia juuri sinulle minulta. Lopussa myös aineettomia tapoja nauttia kirjallisuudesta.7,90€ 28,70€

Tommi Kinnunen

Kinnusen uusin romaani voitti tällä Botnia-palkinnon, josta lisää täällä.


10,90€ 26,20€

Malena Ernman, Beata Ernman, Greta Thunberg, Svante Thunberg

"Ilmastonmuutos uhkaa planeettaamme ja yhä useampi kokee ympäristöahdistusta. Kirja kertoo tositarinan perheestä, joka käsittelee henkilökohtaista kriisiään ryhtymällä taistoon ilmastonmuutosta vastaan."
4,90€ 27,60€

Affinity Konar
"Tyrmäävä. Moniulotteinen. Sydäntäsärkevä. Voimallinen. Musertava. Suurenmoinen. Kerrankin kirja, joka ansaitsee kaikki nämä ylisanat." – Elle


9,90€ 12,40€

Hans Rosling, Ola Rosling, Anna Rosling Rönnlund

"Faktojen maailma on inspiroiva ja hämmästyttävä tietokirja täynnä koskettavia tarinoita. Rosling jakaa tietonsa globaalin terveyden voittokulusta oivaltavasti, selkeästi ja viihdyttävästi."


19,90€ 27,90€

Camilla Läckberg

Kultahäkistä kirjoitin täällä.19,90€ 27,90€

Marjo Liukkonen

"Vappuna 1918 saksalaissotilaat kokosivat noin 18 000 punavankia Hennalan vankileirille. Sisällissota oli päättynyt valkoisten voittoon, ja seuraavaksi päätettäisiin vankien kohtalosta. Lahden vankileiri oli tuolloin Suomen suurin, ja saksalaiset kutsuivat sitä keskitysleiriksi.Teloitusjonossa näyttää keskitysleirin raadollisen todellisuuden"11,90€ 15,30€

Nää on vaan ihan hulvattomia.


5,90€ 9,90€

Lars Kepler
"Joona Linna tekee nyt kiihkeästi odotetun paluun. Sarjan kuudes itsenäinen osa on skandidekkarin huippu."


11,90€ 29,50€

Maria Veitola

"Tässä kirjassa on hurjia, suloisia, surullisia, hauskoja ja vaikeita tarinoita mun elämästä. Tää kaikki on tehnyt musta sen, mikä olen. Ehkä tää kirja saa sut miettimään omaa elämääs. Mä luulen, että löydät monta juttua, jotka saa sut ajattelemaan ja joihin sä voit samaistua."


7,90€ 26,30€

Tuomas Kyrö
"Mielensäpahoittajan Suomi on Tuomas Kyrön tavallinen suurteos kansakunnan matkasta maaseudulta päällekkäistaloihin. Tangolaulajista euroviisuvoittoon. Lättähatuista hipeiksi, hipeistä jupeiksi. Miehiä kaatuu Kannaksella, Lasse Viren Münchenissä. Jälleenrakentaminen tuhoaa selät, putkiremontti budjetin."


21,90€ 40,60€

Tuire Kaimio
Tämä kirja oli henkilökohtaisesti ihan kultaakin kalliimpi kun eräs Hugo astui elämään.


21,90€ 27,10€

Miki Liukkonen

Mielestäni nykykirjallisuuden parhautta. Ei helppoa, mutta todella palkitsevaa.


21,90€ 31,20€

Orhan Pamuk


"Orhan Pamuk on Turkin merkittävin ja kansainvälisesti tunnetuin nykykirjailija. Häntä kiitetään erityisesti idän ja lännen ristiriitojen kuvaamisesta ja ainutlaatuisesta kyvystä rakentaa siltoja kulttuurien välille. Pamukin teokset ovat olleet suuria myyntimenestyksiä hänen kotimaassaan ja niitä on käännetty 24 kielelle. Time-lehti valitsi vuonna 1999 Pamukin yhdeksi 14 eurooppalaisesta, joiden uudenlainen ajattelu näyttää maanosalle tietä uudelle vuosituhannelle."


19,90€ 21,30€

Marja Kihlström

"Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin Iso O – Matkaopas huipulle nousi nopeasti hitiksi. Nyt sen rinnalle saadaan paljon toivottu harjoituskirja, joka sisältää niin mielikuvaharjoituksia kuin käytännön tekniikoita. Iso O – Harjoituskirja toimii hyvin myös itsenäisenä teoksena ilman alkuperäistä kirjaa. Siinä on tilaa kirjoittaa omat muistiinpanot tai sen tehtävät voi tehdä erilliseen vihkoon."10,90€ 23,80€

Kyllikki Mitronen, Liia Vilkkumaa

Villasukat tulee ottaa hyvin vakavasti. 11,90€ 31,20€

Elizabeth Strout

"Elizabeth Strout kertoo Lucy Bartonin tarinan vaatimattomista oloista newyorkilaiseksi kirjailijaksi kirkkaalla, niukalla tyylillä, joka paljastaa enemmän kuin peittää"10,90€ 23,40€

Simon Hugo

Milloin olet viimeksi leikkinyt Legoilla? Mä ehkä viime viikolla.
15,90€ 29,10€

Douglas Adams
Mielipiteeni: maailman hauskin kirja. Myös maailman ainoa viisiosainen trilogia.9,90€ 20,90€

Stephen King
Hohdon jatko-osa, josta tehty leffa on juuri teattereissa. Totaalisena King-fanipoikana olen puolueellinen sanomaan tästä mitään.


19,90€ 28,90€

Anja Erämaja

Tätä lukiessa tuli naurettua jopa ääneen. Proosaa eräältä lempirunoilijoistani.


6,90€ 28,40€

Olga Temonen

Olen oikeasti vähän heikkona tällaisiin joulufiilistely-kirjoihin.9,90€ 19,30€

Timo Parvela

Tässä on todellinen täsmäisku nuorille lukemiseksi.


9,90€ 15,90€

Astrid Lindgren
"Kolmen kuvakirjan yhteisnide sisältää Astrid Lindgrenin ikisuositut tarinat Eemeli ja pikku Iidan metku, Eemelin metku n:o 325 ja Eemeli ei kitsastele. Björn Bergin kuvitus hehkuu kesäisissä väreissä."


21,90€ 29,60€

Pertti J. Rosila

"Arkadianmäen kirstunvartija -teoksen jälkeen Eduskunnan entinen talouspäällikkö tarkentaa katseensa Sipilän, Stubbin, Soinin ja muiden nykypoliitikkojen edesottamuksiin ja puhuu suunsa puhtaaksi suorasukaiseen tyyliinsä."


17,90€ 27,10€

Kristin Hannah
"Miksi asettaisin itseni vaaraan toisen takia? Lukuromaani bestsellerlistojen kärkisijoilta: kaksi sisarta, kaksi erilaista selviytymistarinaa - unohtumaton kuvaus kotirintaman sodasta."Parhaita tapoja nauttia kirjoista aineettomasti ovat mielestäni äänikirjat. Niiden mahdollisuudet erilaisissa palveluissa ovat muuttaneet omat lukutottumukset täysin. Täällä Nextoryn Black Friday tarjoukset!*


*


Elisa Kirjasta kirjoittelin täällä. Kannattaa käydä katsomassa mitä tarjouksia sieltä löytyy:


*Kaikki Adlibriksen tarjoukset löydät täältä:


*
Lukupino Twitterissä


*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti