11.11.2019

Voita liput pelimessuille!
Gamexpo 2019 järjestetään taas Helsingin messukeskuksessa 15.11. - 17.11. Samalla voi osallistua GoExpo Winter -messuille. Pelimessuista on ehtinyt tulla jo itselleni perinne ja tänäkin vuonna kulkuni suuntaa sinne. Jos haluat itsellesi pari lippua messuille, niin osallistu Lukupinon arvontaan!Kilpailu järjestetään Facebookissa ja löydät sen Lukupinon sivuilta täällä.
Nuo GoExpo messut ovat myös iso tapahtuma, joka pyörii ilmeisesti matkailun ja talviurheilun ympärillä. Siellä minulle hieman harmaalla alueella siis. Pelimessuilla taas on kaikkea siihen kulttuuriin liittyvää, joista olen kyllä osasta myös tippunut jo kärryiltä.

Ne vanhat arcade-koneet, pelimusiikki, paneelikeskustelut ja Cosplayn SM-kisat ainakin kiinnostavat tänä vuonna. On myös jännä nähdä miten erilaiset peliturnaukset järjestetään livenä ja miten se pelaaminen on sellaisella levelillä mistä ei itse nuorisolaisena vielä tiennyt mitään.

Miinaharavassa haastan kyllä kenet vain edelleen.

Mut menkäähän osallistumaan kilpailuun ja käykää tykkäämässä Lukupinosta Facebookissa, niin saadaan sinnekin vähän lisää kulttuuripulinaa aikaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti