23.11.2020

Black Week kirjatarjouksiaBlack Friday kirjatarjoukset ovat aina olleet se kulutuskampanjan heikko kohtani. Nyt koko viikon kestävät tarjoukset sisältävät muun muassa lastenkirjoja ja tietokirjoja 80 % alennuksella, Nextoryn puoleen hintaan ja valikoiman todella houkuttelevia kirjoja Adlibriksesta.

sisältää mainoslinkkejä

Nextory tarjoaa äänikirjapalvelun kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan uusille ja Nextorya aiemmin kokeilleille käyttäjille! Tämä tarjous on voimassa 29.11 asti,
BookBeat tarjoaa äänikirjapalvelunsa premium-version kuukaudeksi käyttöön ilmaiseksi. Huom: käytä kassalla koodia "blackweek30". Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille.Elisa kaupassa on lukulaitteet ja kaikenlaista muutakin kivaa nyt tarjouksessa. Näitä kannattaa seurailla tämän viikon ajan jos jotain etsii.


Adlibriksessa on jopa 80 % alennus lastenkirjoista, myös tietokirjoista voi löytää jopa 80 % alennuksia ja tietysti myös kaunokirjoissa on isoja alennuksia tämän viikon. Itse aion täältä etsiä myös jouluksi erilaisia lelujapelejä, ja muita lahjoja.Coolstuff tarjoaa puitteita lukemiselle ja todella typeriä lahjaideoita jouluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti