29.3.2020

Kirjoja eristäytymisen aikaan - 25 vinkkiäOlen lukenut paljon. Siis huomattavasti enemmän kuin yleensä ja huomaan, että joudun vaihtelemaan tyylilajista toiseen usein, ettei lukemani sekoitu keskenään tasaiksesi mössöksi. Eristäytyminen on vaikuttanut muutenkin siihen mitä luen ja mitä haluaisin lukea ja listasin joitain "koronan ajan kirjoja", joista muillekin voi löytyä nyt tärppejä.

Kirjoista voi etsiä nyt pakoa ihan toisenlaiseen todellisuuteen tai sitten etsiä teemaan sopivaa kirjallisuutta. Itse huomaan tekeväni molempia, mutta hitusen kuitenkin kallistun jälkimmäisen puolelle. Ei ehtinyt mennä montaa päivää kun mietin, että pitäisikö vaikka Stephen Kingin The Stand lukea uudestaan ja uppoutua kulkutaudin jälkeiseen kauhuun.

Päähäni on pulpahdellut useita muitakin kirjoja tässä kotona ollessa ja listaan niitä tähän alle. Kirjat ovat kaikki eristäytymisen vuoksi valittu, mutta sitä yhteyttä voi itse miettiä jokaisen kirjan kohdalla. Linkit menevät Adlibrikseen, josta tilaamalla voi myös Lukupinon ylläpitämistä tukea.

(tää on tosi halvalla juuri nyt)
Adlibriksessa on just nyt myös vitosella iiiso läjän kirjoja täällä!

Samoin lautapelit ovat siellä tarjouksessa täällä ja palapelit täällä.

Nextorya taas voi kokeilla kaksi viikkoa maksutta täällä ja
Elisa-kirjaan voi tutustua täällä.

Yle Areena on nyt myös mainio kohde täällä.
Mun eristäytymistä voi tulla seuraamaan instaan:


Varoitus: jossain vaiheessa storyt tulee käymään siellä vielä oudommaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti