12.9.2020

Lukuvinkkejä syksyyn 2020


    Mainoslinkki merkattu: *

Kirjat kuuluvat syksyyn ihan yhtä paljon kuin villasukat tai väsyneet terapialenkit. Kokosin listan kaikenlaista (mielestäni) upeaa ja kiinnostavaa, josta toivottavasti moni löytää itselleen uutta luettavaa.
                                                                      
Lukeminen on itselläni jo lähtenyt vähän käsistä tässä eristäytymisen aikaan, mutta näitä ihan-pakko-lukea -tapauksia on vielä jäljellä.

Listan loppupuolella on erikseen kattaus englanninkielisiä uutuuksia. Kaikki linkit johtavat *Adlibrikseen ja huomiseen (13.9.2020) asti saa ostoksista 10 % alennuksen koodilla SUPERKYMPPI!


Syyskirjavinkkilista:Lukuvinkkejä englanninkielisestä kirjallisuudesta
Jos äänikirjat kiinnostavat, niin myös Nextoryyn on vielä 14.9.2020 asti voimassa tarjous, jossa uudet asiakkaat saavat 35 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Jos haluat esittää omia kirjavinkkejä, niin laita kommenttia!2 kommenttia:

 1. Aika tyhjät linkkilistat Sinulla! :)
  =
  Vain Westö näkyvillä.

  Vaan kokeilepa näitä: https://hikkaj.blogspot.com/2020/09/syksyn-lehdet-putoilemassa.html
  Sinänsä turhaa luettavaa, koska 'iltsikat' repostelleet nuo lähes kaikki jo puhki.
  Kovanen ja Linna noista lähinnä lukuun.

  VastaaPoista
 2. Englanninkielisistä uutuuksista tulee mieleen myös Sylvia Moreno-Garcian Mexican Gothic ja erityisesti David Mitchellin Utopia Avenue. Rumaan Alamin Leave the World Behind kiinnostelee kans, kuten myös Jeff Vandermeerin A Peculiar Peril ja David Changin Eat a Peach. Atwoodilta tulee uusi runokokoelma, Dearly, ja Jonathan Lethemiltä tulee The Arrest. Susanna Clarken Piranesi tulee kans ulos, ja uutuuksia on kans DeLillolla, Emma Clinella, ja Emily M. Danforthilta (The Miseducation of Cameron Post) tulee Plain Bad Heroines.

  VastaaPoista