5.2.2018

Helsingin pienet elokuvateatterit yhdessä kalenterissa


Orion. Kuva: kavi.fi

Helsingin pienet elokuvateatterit yhdessä osoitteessa on vähän niinkuin sellainen kulttuuriteko. Sitä sanaa käytetään ehkä turhan paljon, mutta onhan tää nyt vähintään aika siistiä. Pienien leffateatterien tarjontaa on joskus aika tuskallista selailla miljoonassa avoimessa selaimessa ja nyt ne löytyvät kätevästi yhdestä paikasta.

Mistä siis? No Facebookista täältä ja vielä lyhyemmin varsinaisesta leffakalenterista täältä. Leffateattereista listattuina löytyvät muun muassa Andorra, Kino Engel, Kino Helios, Kino K-13, Korjaamo Kino, Orion, Riviera ja WHS Teatteri Union. Kalenteri on superkätevä ja Facebookin kautta jaossa on vielä vinkkejäkin.

Itse olen erityisesti Orionin ystävä, mutta Helsingin leffatarjonta on muutenkin rikasta. Vaikka Finnkinon jättimäiset penkit ja sinällään ihan ok leffatarjonta houkuttelevatkin, niin ei se vedä vertoja pienten, vanhojen teatterien romantiikalle.


Leffakalenterin on luonut Timo Paananen.


Käy seuraamassa:
1 kommentti:

  1. Oi tämähän oli mahtava juttu! Kulttuuriteko, todellakin, ja ihanaa että on edelleen olemassa vastapainoa Hollywood-Finnkinolle.

    VastaaPoista