30.12.2016

Kirja vieköön!Baba Lybeck tuo uuden kirjallisuustapahtuman Suomeen kun ensimmäinen Kirja vieköön! -ilta starttaa 18.1. Savoyssa. Lukupinon Facebookissa on nyt mahdollista käydä voittamassa sarjalippu koko kevään kirjallisuusiltoihin!

Kirja on tässä maassa voimissaan. Monia vastakkaisiakin mielipiteitä ollaan kuultu, mutta Kirjamessujen ja Helsinki Litin kaltaiset tapahtumat puhuvat omaa kieltään. Keskustelu kirjojen ympärillä on elinvoimaista, kiihkeää ja äärettömän nautinnollista kuunnella.

Kirja vieköön! tuo keskusteluun uutta väriä tarjoamalla kuuntelijoille elämyksellisen illan, joka liikkuu jossain performanssin, talk shown ja paneelikeskustelun rajamaailmoissa. Näyttelijät, kuten Laura Malmivaara, Taisto Oksanen ja Pekka Strang, tulkitsevat tekstejä. Mitään ei taltioida vaan tilaisuus on ainutkertainen, puhujien ja yleisön välinen, intiimi kohtaaminen.

Ensimmäisen illan vieraat ovat Tellervo Koivisto, Tarja Halonen, Jörn Donner, Anu Partanen ja Petri Tamminen. Aloitus on siis melkoisen räjähtävä ja kaikilta vierailta on ilmestymässä uutta kirjallista tuotostakin. Illan jälkeen on mahdollisuus myös kirjan signeeraukseen ja Savoyssa kustantajat ovat paikalla myymässä kirjoja.Tilaisuus on osa Suomen 100 -vuotis juhlallisuuksia ja #KirjaSuomi2017 -hanketta, jonka päätapahtuma illat ovat.

Lippuja tilaisuuteen on mahdollista ostaa täältä.

Voit myös kokeilla onneasi Lukupinon arvonnassa Facebookissa, jossa yhteistyössä Kirja vieköön! -tapahtuman kanssa jaan kaksi sarjalippua kevään kirjallisuusiltoihin. Lippu sisältää kaikki kevään kirjallisuusillat:

Ke 18.1.2017 klo 19
Ke 15.2.2017 klo 19
Ke 15.3.2017 klo 19

Arvonta 9.1.2017. Onnea!


Jos sinulla on vaikkapa periaatteellisia syitä olla käyttämättä Facebookkia, niin ymmärrän täysin ja mahdollinen vainoharhaisuutesi on luultavasti perusteltua. Ota yhteyttä sähköpostilla halutessasi osallistua arvontaan sitä kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti