18.5.2016

Pari sanaa värityskirjoista. Ja kilpailu!

Olen seurannut värityskirjojen huimaa nousua nyt muutaman vuoden. Suomen se on saavuttanut etenkin viimeisen vuoden aikana ja me tunnumme ottavan tämänkin ilmiön vastaan fanaattisuudella, jonka vain tämä kansa osaa. Harvoin on kirjakauppojen tarjonnassa näin selkeää uutta teemaa löytynyt.

Jotkut kummaksuvat ilmiötä ja kritisointia on saanut muun muassa värityskirjojen näkyminen myydyimpien tietokirjojen listoilla. Itse kuuluin skeptikoihin. En oikein ymmärtänyt värityskirjojen arvoa meditaatiotyökaluna, jollaisena sitä myytiin. Tyyneyttä ja stressittömyyttä värittämällä? Mnjaa..

Suuri oivallus tuli kun ajattelin itseäni piirtäjänä. Piirrän suhteellisen yksinkertaisia tussikuvia, joiden värittäminen on yksi lempipuuhiani. Pala paperia, kasa kyniä ja äänikirja on ihan ylivoimainen rentoutumisen muoto. Ollut pienestä pitäen.

En siis tuomitse. Värittäkää vaikka koko maailma ja itseasiassa voisin auttaa teitä siinä.

Piirsin tuosta Lukupinon logostani hieman mahtipontisemman version värityskuvaksi. Voit tallettaa sen ja jos vain omaat mahdollisuuden tulostamiseen, niin tulostaa ja värittää sen. Toki tietokoneen ohjelmillakin värittäminen onnistuu.

Haluan palkita yhden värittäjän Millie Marottan värityskirjalla Ihmeellinen viidakko (Kustantamo SS)!Lähetä kuva luomuksestasi osoitteeseen simo.sahlman@gmail.com 15.6.2016 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Koska kaikki tavat värittää ovat mielestäni oikeita tapoja, niin mitään kykykilpailua en tästä aio tehdä. Toivon kuitenkin, että jos ET halua väritystäsi julkaistavan, niin mainitset siitä sähköpostissa.

Sitten vain värittämään:


2 kommenttia:

  1. Superhieno! Pakko kokeilla tätä värittämistä. :)

    VastaaPoista
  2. Heitän sua haasteella! :) Käy tsekkaamassa täältä:
    http://mustelumo.blogspot.fi/2016/06/blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista