26.6.2018

Dekkarilauantai KorjaamollaKorjaamo täyttyi lauantaina 16.6. murhien, salaliittojen ja rikollisuuden ystävistä kun Dekkarilauantai kokosi lukijoita kuulemaan kirjailijoita. Ilma oli loistava ja iltapäivä aiheistaan huolimatta niin leppoisa. Erityismaininta pitää antaa Korjaamon herkulliselle Vege Bowlille.

Dekkarilauantai koostui keskusteluista, kirjamyyjistä ja Korjaamon tunnelmasta. Paikalla oli loistava kattaus suomalaista ja ulkomaista tarjontaa ja ihmiset juttelivat keskenään vapautuneesti.


Korjaamon tilat olivat juuri sopivat intiimille kirjalliselle iltapäivälle.

Arto Halonen, Matti Laine, Marko Kilpi, Heikki Valkama ja Taavi Soininvaara


Lähtiessäni tilaisuudesta Marko Kilpi tarjosi vielä napsun Undertaker-vodkaansa. Oli muuten oikeasti tosi hyvää.Helmi Saukkoriipi, Eva Frantz, Emelie Schepp ja Hanna Lindberg
Keskustelua syntyi monesta aiheesta. Itseäni kiinnostivat etenkin rikoskirjallisuuden genret ja niiden liukuvuus sekä television ja elokuvan tiivis yhteys näihin kirjoihin. Myös sukupuolirooleihin otettiin kiitettävän hyvin kantaa.

Tiina Raevaara, Janne Raninen, Ansu Kivekäs ja pari Korson kriminaalia

Tietysti ne oikeat kriminaalit olivat myös päästetty ääneen ja olihan se omanlainen kokemuksensa kuulla tarinoita lain toiselta puolelta näiltä värikkäiltä persoonilta. Odotankin paljon Ansu Kivekkään tulevaa kirjaa Korson pimeältä puolelta.

Seuraavaksi odotellaankin sitten Dekkarifestivaaleja, joista voit lukea lisää täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti