27.5.2023

Nuoret 2023 Taidehallissa


Nuoret 2023 -näyttely esittelee nuoria taiteilijoita, jotka on valittu vapaan haun pohjalta. Koottu joukko edustaa uutta ja mielenkiintoista taidetta tekevää sukupolvea.

26.5.2023

Putosin kaninkoloon Fiskarsissa


Onoman kesänäyttely 2023 Arts & Crafts and Rabbit Holes on 29. Onoman käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden kesänäyttely. Perinteisessä ja kauniissa miljöössä toteutettu näyttely tarjoaa yllätyksiä ja elämyksiä 48:lta taiteilijalta.

16.5.2023

Varamiehet - Kansallisteatteri


Varamiehet on Andra Teeden ja Aino Kiven komedia virolaisten keikkatyöläisten arjesta. Dokumentaariseen aineistoon pohjaava näytelmä leikkii stereotyypeillä ja vaikka se saattaa kuulostaa vanhahtavalta tavalta repiä yleisöltä nauruja, niin kyseessä oli aidosti hauska ja raikas näytelmä.

10.5.2023

Kansallisteatterissa yritetään ymmärtää Linkolaa


Pentti Linkola – kaltaisemme? on Kansallisteatterin Vallilan näyttämöllä ensi-iltansa saanut näytelmä. Siinä Linkolan monta puolta ovat saaneet eri esittäjiä tulkitsemaan itseään ja lavalla ääneen esitetään pyrkimys yrittää ymmärtää Linkolan filosofiaa.

3.5.2023

Tom of Finland vuoropuhelussa uuden sukupolven kanssa




Tom of Finland -näyttely Kiasmassa on ehkä laajin lajissaan tähän asti. Yhteiskuntaa alakulttuureista käsin muuttanut taiteilija on kasvanut osaksi kansallista kuvaamme ja on hankala määritellä miten ja miloin muutos on tapahtunut.